Sari la conținut

Nu vor exista candidați comuni anti-PSD la sectoare din cauza USR, acuză liderul PMP, Eugen Tomac

Nu vor exista candidați comuni la sectoarele din București și nici liste comune împotriva PSD, susține liderul PMP, Eugen Tomac, care acuză USR că îl sabotează, prin această decizie, pe Nicușor Dan.

Ura politică împotriva PSD s-a mutat în curtea celor două partide – USR și PNL. Aici s-a ajuns la o politizare pătimașă care nu mai are nimic în comun cu interesul general al Bucureștiului. (…) Astăzi, bucureștenii trebuie să știe că, din păcate, nu vom avea candidați comuni la sectoare, nu vor exista liste comune împotriva PSD. Iar asta se întâmplă pentru că în USR unii oameni cu putere de decizie îl urăsc mai mult pe Nicușor Dan decât PSD și nu vor accepta un Consiliu General ales de el alături de care să-și facă campanie. Tot ce auziți public sunt pretexte, a scris liderul PMP pe pagina Facebook.

Până în prezent nu a existat o întâlnire între PNL, USR și PMP pentru a desemna candidați și liste comune împotriva PSD, adaugă Eugen Tomac, în ciuda faptului că premierul Orban își dorea ca formațiunile politice să meargă împreună la alegerile pentru sectoarele Capitalei. Potrivit acestuia, „este tot mai clar” că o alianță îîntre cele trei partide în vederea scrutinului local nu se va realiza:

O campanie sub semnul pandemiei, în care primarii în funcție își vor face propagandă pe bani publici pentru a comunica cât de mult le “pasă” de sănătatea cetățenilor. Iar noi, ceilalți, ne vom continua păruiala publică și căutarea vinovatului pentru eșecul răsunător ce deja se anunță!

PMP în aceste condiții va face ce trebuie și vai de soarta celor care ne-au subestimat! Vin vremuri foarte interesante, așa că luptăm TOȚI pentru București! a completat Eugen Tomac.