Sari la conținut

Dacă CCR respinge moțiunea de cenzură, USR-PLUS va depune „imediat” încă una

USR-PLUS va depune o nouă moțiune de cenzură împreună cu AUR dacă judecătorii constituționali vor declara neconstituțională procedura depunerii moțiunii prezente în Parlament, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt USR-PLUS, Ionuț Moșteanu.

Noi avem o moţiune, din punctul nostru de vedere este o moţiune validă. Vom aştepta decizia CCR, vom avea o discuţie şi în grupul parlamentar, şi în Biroul Naţional, însă vom merge în aceeaşi direcţie, în a-l da jos cât mai repede de la Palatul Victoria pe Florin Cîţu, pentru că în momentul ăsta fiecare zi pierdută e o zi pierdută pentru România. România trebuie guvernată, urmează o iarnă complicată, cu creşteri de preţuri la energie şi dacă vom avea o iarnă foarte grea, va fi îngrozitor pentru mulţi români. E nevoie să fie un guvern cu o susţinere solidă şi trebuie clarificată această susţinere cât mai repede, a declarat acesta.

E posibil ca în următoarea perioadă și social-democrații să depună o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu: imediat după alegerea noului președinte al liberalilor, PSD a anunțat pe Facebook – „Cîțu, te așteptăm la MOȚIUNE!”

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura