Sari la conținut

Stelian Bujduveanu, propus de PNL viceprimar al Capitalei, atac în forță la PSD și planuri mari pentru București

Gabriela Firea și Liviu Dragnea au ținut Bucureștiul și România în subdezvoltare, acuză Stelian Bujduveanu, propunerea PNL la viceprimăria Capitalei, adăugând că administrația PSD din București a fost un dezastru în atragerea fondurilor europene și că Gabriela Firea a „sufocat orașul” și l-a adus „în pragul falimentului”.

Cine a oprit-o pe Gabriela Firea să atragă fonduri comunitare, în condițiile în care timp de trei ani a avut în spate o guvernare PSD, deci un coleg de partid în fruntea Ministerului Fondurilor Europene? Până și fostul comisar european Corina Crețu, colegă de partid la acea vreme cu Gabriela Firea, se rușina de primarul general PSD și de guvernul PSD. Adevărul e limpede: Gabriela Firea și partenerul său politic Liviu Dragnea au ținut Bucureștiul și România în subdezvoltare, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Primarul ales Nicușor Dan și echipa PNL și-au propus să atragă 1,5 miliarde de euro fonduri europene, adaugă Bujduveanu, „ceea ce ar însemna de 100 de ori mai mult decât a obținut Gabriela Firea din vara anului 2016 până azi.”

*Foto: facebook.com/Bujduveanu