Sari la conținut

Tomac: PMP, singurul partid care a vrut revenirea la alegerile primarilor în două tururi. Toți ceilalți au mințit

PMP este singurul partid care și-a dorit cu adevărat revenirea la sistemul de alegere a primarilor în două tururi de scrutin, a declarat astăzi președintele formațiunii politice, Eugen Tomac, care a precizat că partidul pe care-l conduce e, totodată, singurul partid care a venit în Parlament cu un proiect de lege în acest sens.

Singurul partid din această ţară care în mod onest şi-a dorit să revenim la alegerea primarului în două tururi… Toate celelalte partide, absolut toate, doar declarativ au susţinut că îşi doresc revenirea la alegerea primarilor în două tururi. Singurul partid care a venit în Parlament cu un proiect de lege (…) este PMP. Singurul proiect de lege care a mers în Parlament cu un suport popular de 1 milion de semnături strânse de PMP (…) şi nici PNL, nici USR şi niciun alt partid nu doreşte să îl susţină, deşi mai avem nevoie de un singur vot, este proiectul de lege al PMP. Toţi ceilalţi mint! a declarat Tomac, prezent duminică la Ploiești.

Liderul PMP a adăugat că este nevoie de alegerea primarilor în 2 tururi pentru „a-i pune în fruntea comunităţii pe cei mai pregătiţi, pe cei mai dedicaţi, pe cei mai susţinuţi dintre cetăţeni”.

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura