Sari la conținut

Claudiu Târziu: AUR nu este împotriva Uniunii Europene

Claudiu Târziu, senator și candidat la alegerile europarlamentare pe lista AUR, a declarat că partidul pe care îl reprezintă nu ar fi antieuropean sau anti-UE, îndemnând cetățenii României să acorde AUR cât mai multe locuri în Parlamentul European.

Noi, AUR, nu suntem antieuropeni. Nici nu am putea fi astfel. Geografic, istoric, cultural, suntem în Europa. Noi, AUR, nu suntem nici împotriva Uniunii Europene, dar suntem împotriva tendinţelor ideologice tot mai pronunţate ale actualei Comisii Europene, care e alcătuită din nişte funcţionari nealeşi de nimeni, deci care nu au cenzura votului popular de care să se teamă şi, prin urmare, fac ce doresc. Noi, AUR, sesizăm problemele din UE şi suntem convinşi că putem găsi cele mai bune soluţii pentru rezolvarea lor. Vrem să îmbunătăţim UE, să o readucem pe drumul gândit de părinţii fondatori, drum similar valorilor care au stat la baza civilizaţiei europene, valori astăzi ignorate. Între aceste valori, credinţa creştină este cea mai prigonită, cea mai ignorată şi scoasă din cetate prin exerciţiul de putere al acestei Comisii Europene, a declarat Târziu.

AUR este primul partid din România care și-a făcut cunoscută lista de candidați la alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc în prima jumătate a anului viitor.

*Foto: facebook.com/claudiutarziuaur