Sari la conținut

Marcel Ciolacu: „Nu vor fi taxe noi”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu vor fi taxe noi, numind anunțul „o certitudine”.

Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine (…) Sunt în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale, şi mi se pare corect şi de bun simţ (…) avem un buget bun pentru condiţiile actuale şi asumându-ne că nu va fi introdusă absolut nicio taxă, pentru că ar fi o greşeală majoră către oamenii de afaceri şi pentru investiţii, a afirmat președintele PSD în cadrul unei dezbateri.

Acesta a vorbit și despre relațiile dintre partidele care formează coaliția de guvernare, declarându-și susținerea pentru aceasta.

Indiferent de cât s-ar discuta, eu susţin această coaliţie. Indiferent de ce dispute ar fi între noi, din punctul meu de vedere, în acest moment, pentru o stabilitate politică în contextul foarte complicat, cu războiul la uşă, nu cred că clasa politică, măcar de data aceasta, nu trebuie să împingă România într-o nouă aventură. Avem obligaţia să facem tot ce ţine de noi să încercăm să ne ridicăm cât de cât la aşteptările românilor, a încheiat Ciolacu.