Sari la conținut

Florin Cîțu, închisoare și amendă în SUA pentru conducere sub influența alcoolului

Florin Cîțu a fost condamnat la două zile de închisoare și o amendă de 1.000 de dolari pentru conducere sub influența alcoolului în anul 2001 în Statele Unite ale Americii, a dezvăluit astăzi website-ul legalizam.ro, care a prezentat inclusiv sentința primită de actualul prim-ministru.

Informația a fost confirmată de premier, care a sugerat că aceasta este folosită ca armă politică în bătălia internă pentru câștigarea șefiei PNL.

Acum 20 de ani am condus sub influența alcoolului și am plătit o amendă foarte mare. Este interesant că sub patru tururi de scrutin PSD nu a apărut această informație și apare acum, în competiția internă, a declarat Florin Cîțu, precizând că a fost o greșeală plătită scump.

O postare Facebook publicată de legalizam.ro pare să confirme scenariul unui atac la Florin Cîțu în contextul alegerilor din PNL:

Motivul pentru care această știre despre prim-ministrul României iese la iveală după 20 de ani, este că Florin Cîțu candidează pentru postul de președinte al PNL. Datorită acestui fapt, sursele noastre politice, care susțin contracandidatul domnului Cîțu, au început să îi sape groapa și ne-au furnizat această informație pe care noi o considerăm de interes public, a precizat legalizam.ro pe pagina de Facebook.