Sari la conținut

Clotilde Armand și soțul, în sala unde s-au numărat voturile de la alegerile locale

Clotilde Armand a fost prezentă în sala în care se numărau voturile de la alegerile locale, în urma cărora actualul primar al Sectorului 1 a câștigat la scor strâns cea mai bogată administrație din Capitală.

Noi imagini surprinse de camerele de supraveghere în data de 29 septembrie 2020 o arată pe Clotilde Armand asistând la sortarea și numărarea voturilor, deși candidaților le este interzis să intre în sală.

captură video Antena 3

După difuzarea înregistrării care demonstrează prezența actualului primar al Sectorului 1 din Capitală lângă sacii de voturi, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut demisia lui Clotilde Armand și deschiderea unei anchete penale împotriva acesteia.

Reamintim că, la aproape 1 an de la alegerile locale, controversele privind rezultatul votului de la Sectorul 1 nu au fost elucidate, ancheta privind posibilele fraude nefiind finalizată nici astăzi. Pare că situația nici nu va fi lămurită prea curând, polițiștii care se ocupă de caz cerând recent o nouă amânare în acest dosar, potrivit unor surse judiciare.

Categorii

ȘTIRI

Etichete