Sari la conținut

Dan Barna, despre cel de-al treilea candidat la șefia USR-PLUS: „Foarte bine”

USR-PLUS va alege cea mai bună opțiune la congresul în care va fi stabilită noua conducere a partidului, a declarat astăzi Dan Barna, în contextul în care în cursa pentru șefia USR-PLUS și-a anunțat participarea și un al treilea candidat, Irineu Darău.

Am spus-o de fiecare dată, USR PLUS este un partid deschis. Orice coleg care doreşte să vină cu o propunere în fata partidului e liber şi bine-venit să o facă. Avem încă un coleg contracandidat, foarte bine, sunt convins că înţelepciunea noastră ca partid, care ne-a adus în patru ani de la înfiinţare, practic, la guvernare, atingându-ne obiectivele de pe drum, va avea şi de data aceasta forţa şi maturitatea să aleagă cea mai bună opţiune pe care o avea partidul pe masă la momentul alegerilor, a declarat astăzi Dan Barna, prezent la Guvern.

În urmă cu o zi, senatorul Irineu Darău a anunțat că intră în competiția pentru conducerea USR-PLUS alături de actualii copreședinți ai partidului, Dan Barna și Dacian Cioloș. Potrivit acestuia, în cazul în care Dan Barna va rămâne președinte pentru încă un mandat, șansele ca USR-PLUS să obțină rezultate bune în alegerile din 2024 sunt mici.

Candidez pentru preşedinţia USR-PLUS. Am intrat în partid pentru visul de a schimba în bine România, iar USR-PLUS trebuie să accelereze în această direcţie. Altfel, vom rata şansele şi vom irosi speranţele unei întregi generaţii. Membru cu membru, redevenim puternici, a scris acesta pe pagina Facebook, criticând situația actuală a partidului din care face parte.