Sari la conținut

Ludovic Orban: Există susținere pentru o lege ce reglementează lobby-ul

Există susținere pentru realizarea unui proiect de lege privind lobby-ul, a declarat președintele PNL Ludovic Orban, potrivit căruia acest aspect va fi discutat în coaliția de guvernare.

Mediul de afaceri susține legea lobby-ului. Am discutat concret, va trebui discutat în coaliție și există susținere pentru un asemenea proiect de lege, a spus acesta, la finalul unei întâlniri cu Florin Jianu, președintele Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

În ce privește proiectul de buget din acest an care întârzie, Ludovic Orban susține că Executivul îl va finaliza până la începutul noii sesiuni parlamentare.

Nu e o întârziere, guvernul a spus că îl va finaliza până la începutul sesiunii parlamentare. E un guvern nou, de coaliție, întotdeauna discuțiile sunt mai complexe când e vorba de o coaliție (…) Construcția bugetară e afectată de țintele de deficit bugetar, necesitatea de a asigura cofinațarea proiectelor din fonduri UE. Necesită negocieri mult mai complexe, a precizat Ludovic Orban.

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura