Sari la conținut

Băsescu bate obrazul PNL și USR: Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei

Dan Barna și Ludovic Orban „l-au vândut” pe Nicușor Dan înainte de începerea campaniei electorale prin eliminarea PMP din Alianța Dreptei care ar fi garantat câștigarea Primăriei Capitalei, susține Traian Băsescu, unul dintre cei mai puternici contracandidați ai lui Nicușor Dan.

Potrivit acestuia, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS va pierde alegerile, pe baza sondajelor la zi, în fața Gabrielei Firea, „profund coruptă”.

Drama politică este că reprezentantul PNL şi al neomarxiştilor din USR este pe punctul de a pierde alegerile în favoarea unei primăriţe care este profund coruptă, care timp de 4 ani nu a făcut nimic altceva decât să cumpere voturi cu bani din taxele bucureştenilor şi să mintă.

Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei, când, în ultima clipă au scos din alianţă PMP care ar fi garantat victoria dreptei, la fel cum de un an asigură guvernului Orban menţinerea la guvernare blocând moţiunile de cenzură.

Aşa cum arată sondajele azi, Nicuşor Dan, PNL şi USR – PLUS pierd Capitala. Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu, a scris Traian Băsescu pe pagina Facebook.

În ciuda zvonurilor, acesta nu va renunța la candidatură în favoarea lui Nicușor Dan, precizează Băsescu:

În cariera mea politică nu am vândut niciodată voturi, din respect pentru cei care mi le-au dat. Nici nu am cumpărat, din respect pentru mine, a adăugat acesta.

*Foto: facebook.com/PartidulMiscareaPopulara.RO