Sari la conținut

Cioloș îl face knock-out pe liderul PNL Iași, Costel Alexe: „Luptă cu PSD atât de aprig încât e gata să primească toată organizația locală în PNL”

Liderul PNL Iași și candidatul liberalilor la conducerea Consiliului Judeţean Iaşi „luptă cu PSD atât de aprig încât e gata să primească toată organizația locală în PNL”, spune co-președintele USR, Dacian Cioloș, care îl acuză pe Costel Alexe de ipocrizie întrucât susține migrarea PSD-iștilor în PNL în timp ce afirmă că liberalii vor să scape de social-democrați.

Liderul PNL Iasi, Costel Alexe, zice următoarele: „Da, PNL își dorește să scape de toate relicvele radioactive ale PSD”.
Cine candidează la Primăria Iașului? Mihai Chirica, fost șef de la PSD. (…) Las la o parte că șeful PNL a zis că nu știe situația de la Iași, unde conducerea locală a decis că PSD poate fi învins prin mutarea pesediștilor, în masă, în PNL. (…) nu ne rămâne decât să îi mulțumim lui Costel Alexe că recunoaște adevărul. Luptă cu PSD atât de aprig încât e gata să primească toată organizația locală în PNL. Cum ar veni, „au luptat până au căzut sub masă” sau, după caz, „au luptat, dar au și colaborat”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Cioloș îi recomandă lui Costel Alexe să continue recrutarea de PSD-iști în vederea apropiatei moțiuni de cenzură, pentru ca acesta să-și păstreze fotoliul de la ministerul Mediului.

Oare nu ar fi mai cinstit ca domnul Alexe să fie corect cu alegătorii din Iași și să se înscrie el în PSD? (…) Între timp, îi recomandăm domnului Alexe să mai recruteze câțiva pesediști care să se înscrie în PNL și astfel să nu voteze moțiunea de cenzură împotriva guvernului ca să nu rămână ministrul Mediului fără loc de muncă. Singura problemă ar fi că pesediștii au mai dat jos câteva guverne care le aparțineau, așa că domnul Alexe va trebui să fie foarte clar când le va explica al cui e guvernul, al lor sau al celorlalți, a continuat acesta.