Sari la conținut

Candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu cere Guvernului să redeschidă sectorul HoReCa

Pe fondul tensiunilor și problemelor din ce în ce mai mari ale sectorului HoReCa, unul dintre cel mai puternic afectate de măsurile de restricție luate de Guvern în pandemie, Dan Cristian Popescu acuză Executivul condus de Ludovic Orban că nu-i sprijină pe cei care lucrează în industria ospitalității, blocată de lipsa de soluții a guvernanților.

„Ce ne dorim de la viitor? Să își închidă definitiv porțile?” întreabă Popescu, cerând redeschiderea tuturor locațiilor HoReCa în condiții de siguranță.

În acest moment, calculul pentru industria HORECA este unul foarte simplu, el nu există!
Acest sector „beneficiază” doar de semne de întrebare, este descurajat, nu primește explicații logice, primește doar supoziții sau presupuneri din partea autorităților.
Dacă ne-am dori să conturăm acum un tablou pe care ni-l prezintă autoritățile, cu siguranță, am spune că sunt depășiți de această problemă care pentru această industrie se traduce în imposibilitatea de a continua, a scris Popescu pe pagina Facebook.

Dan Cristian Popescu se arată revoltat de nepăsarea Guvernului în ce-i privește pe angajații din sectorul HoReCa, pentru care Cabinetul Orban nu are niciun plan:

Înțeleg că vom începe în curând o campanie electorală, dar nu pot înțelege cum poți privi nepăsător către oamenii care nu vor mai avea în curând un job și nu vorbesc aici doar despre proprietarii locațiilor, ci despre toți cei care lucrează în industria ospitalității.

Sectorul HORECA are nevoie și trebuie să meargă mai departe. Ce ne dorim de la viitor? Să își închidă definitiv porțile?
Cer Guvernului să deschidă în condiții de siguranță aceste locații și să lase oamenii să muncească!, a adăugat acesta.