Sari la conținut

Rareș Bogdan, atac la consilierul lui Orban: Am ajuns să răspund pentru tot felul de imbecili şi maimuţoi

Prin-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a atacat dur pe Bogdan Glăvan, consilierul economic în PNL al prim-ministrului Ludovic Orban, în urma unei declarații a acestuia privitoare la banii încasați de la stat:

Vă doresc să nu fiţi niciodată în situaţia mea, pentru că eu trebuie să răspund pentru tot felul de imbecili, care fac tot felul de cretinisme, pentru tot felul de indivizi… dacă vrei să iei 15.000 lei, stai mă acasă. Că nu am venit la guvernare, nu am alergat ca nebunul un an de zile în toată ţara şi nu am dormit patru ore pe noapte ca să iei tu salariu de 15.000 lei. Eu am alergat pentru PNL şi alerg pentru PNL alături de 240.000 membri nu ca dl Glăvan sau alţi maimuţoi să îşi ia Consiliu de Administraţie sau să spună că el a venit la guvernare ca să ia un salariu de 15000 lei. Asta chiar mă scoate din sărite, a spus Rareș Bogdan într-o intervenție televizată.

Reamintim că, în luna martie a acestui an, Bogdan Glăvan a fost numit la conducerea Fondului Român de Contragarantare, post remnerat cu 15.000 lei net lunar, mașină și alte facilități.