Sari la conținut

Roman, despre acuzațiile PSD privind achizițiile în stare de urgență: „Declarație securistă”

Acuzațiile lansate de social-democrați împotriva liberalilor cu privire la achizițiile făcute presupus pe ascuns și la prețuri supraestimate au fost catalogate drept „securiste” de către liderul deputaților PNL, Florin Roman, care l-a îndemnat pe Marcel Ciolacu să sesizeze Parchetul dacă are dovezi:

Este o declarație securistă, a învățat multe pe lângă Omar Hayssam. Fac apel public: dacă are informații și probe că s-au făcut achiziții într-un mod securistic, să se adreseze Parchetului. Domnul Ciolacu joacă în ‘Copiii spun lucruri trăznite’, a declarat Roman pentru un post TV.

Totodată, liberalul a criticat și decizia social-democraților de a aproba în Parlament prelungirea stării de urgență doar cu anumite condiții, afirmând că este iresponsabilă.

Să nu ții cont de avertismentele specialiștilor și să arunci în aer această luptă, să pui în pericol medicii, pacienții, este un lucru iresponsabil. Domnul Ciolacu, decretul președintelui nu poate fi condiționat și modificat de nimeni. El poate fi adoptat sau respins de Parlament, a adăugat acesta.