Sari la conținut

USR București îl vrea pe Nicușor Dan candidat la Primăria Capitalei

Mai mult de 86% dintre membrii USR București vor ca Nicușor Dan să fie susținut de partid în alegerile pentru Primăria Capitalei, arată o consultare internă a filialei locale USR desfășurată în perioada 8-11 octombrie.

Astfel, 86,1% dintre membri USR București susțin candidatura lui Nicușor Dan, 3,78%, pe cea a lui Dragoș Dragoteanu și 10,12%, pe a lui Mihnea Bărbulescu.

Nicușor Dan le-a mulțumit membrilor USR București pentru votul de încredere:

Mulțumesc membrilor USR București pentru votul de încredere. Cu 86% din voturile exprimate, membrii filialei București au votat ca USR să mă susțină la Primăria Capitalei. Imediat după terminarea campaniei pentru prezidențiale, vom începe munca pentru armonizarea proiectelor pentru București. Putem realiza schimbarea pe care toți bucureștenii o așteaptă de prea mult timp. Vom duce împreună până la capăt această campanie așa cum am început-o, cu deschidere și hotărâre, mai puternici ca niciodată. Sunt, alături de voi, București 100%. Suntem echipa de care orașul nostru are nevoie!, a transmis Nicușor Dan într-un comunicat de presă.

Aceasta este a doua consultare pe care USR București o face în vederea alegerilor locale de anul viitor. Este, totodată, pentru a doua oară când Nicușor Dan este ales de membrii filialei locale a partidului drept candidatul favorit pentru scrutin.