Sari la conținut

Victor Ponta, pus la punct de Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a răspuns dur la atacul lui Victor Ponta, care a desființat actuala conducere a Partidului Social Democrat, a acuzat premierul de blat cu președintele Iohannis și a spus că Viorica Dăncilă i-a propus, în schimbul sprijinului pentru rămânerea la guvernare, decapitarea politică a ALDE.

Prim-ministrul îl acuză pe liderul Pro România de duplicitate, acesta fiind și motivul pentru care nu s-a mai concretizat o colaborare între PSD și Pro România.

Neseriozitatea sa, dorința permanentă de a ieși în față prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele țării, ci pe interese personale, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Aceasta a adăugat că nu face astfel de trocuri politice, decizia de a nu mai colabora cu Pro România fiind luată de CEx.

Eu nu fac astfel de trocuri politice “intri tu și îl dăm pe celălalt afară”. Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacții tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-și asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei și-au exprimat ferm în CEX opinia față de o alianță cu Pro România, și ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta, încheie prim-ministrul.