Sari la conținut

Orban, despre propunerile PSD pentru Comisia Europeană: „Riscă să facă românii de râs”

Președintele PNL, Ludovic Orban, critică virulent propunerile PSD pentru Comisia Europeană: Rovana Plumb și Dan Nica, spune acesta, nu au șanse să treacă de Parlamentul European și riscă să facă românii de râs.

Astfel de propuneri nu au șansa să treacă de Parlamentul European, riscă să facă românii de râs și ne vor pune în situația ca România să nu poată să obțină un portofoliu important din cauza vulnerabilității și slăbiciunii acestor propuneri, a declarat Ludovic Orban la finalul ședinței Biroului Politic Național al PNL.

Liderul PNL a declarat că atât Rovana Plumb cât și Dan Nica au probleme de integritate foarte grave, ca și probleme cu privire la profesionalismul și seriozitatea lor în activitatea publică: Rovana Plumb a fost protejată de majoritatea parlamentară PSD-ALDE în cazul Belina, în timp ce Dan Nica s-a aflat în situația de cerere de urmărire penală în dosarul Microsoft.

Este ceasul al 12-lea și nu vreau să ajunge în situația ca fie președintele Comisiei Europene să respingă aceste propuneri, fie ca în Parlamentul European acești candidați să nu fie votați, a încheiat Orban.