Sari la conținut

Eugen Tomac, PMP: Discotecarul Teodorovici are chef de bancuri în timp ce bagă România în faliment

Președintele PMP, Eugen Tomac, consideră că execuția bugetară publicată de PSD „pe șest” este un dezastru, dat fiind că deficitul a ajuns la 1,94%, aproape 20 de miliarde de lei. Potrivit acestuia, este imposibilă realizarea țintei de deficit de 3% altfel decât prin tăierea totală a investiţiilor şi abandonarea administraţiilor publice locale.

Ca românii să-şi facă o idee asupra dezastrului – numai pentru dobânzile la împrumuturile contractate de către guvernarea PSD – ALDE s-au plătit, în prima jumătate a anului, 716,8 milioane de lei. Asta în condiţiile în care Ministerul Finanţelor, condus de iresponsabilul Teodorovici, s-a împrumutat cu 4,7 milioane de lei pe oră.

Tomac critică, în acest context, măsura de a tăia biletele CFR gratuite pentru parlamentari propusă de ministrul de Finanțe, despre care spune că îi ia „la mișto” pe români.

În timp ce România e la un pas de faliment, discotecarul a găsit soluţia salvatoare, luându-i la mişto pe români – taie biletele gratuite ale parlamentarilor pe CFR. Evident, discutăm de o prosteală pe faţă (…) Asistăm doar la miştocăreala lui Teodorovici care pune România pe butuci gestionând-o ca pe o discotecă rurală.

Cel mai bun lucru, în opinia liderului PMP, este ca Eugen Teodorovici să-și dea demisia după ce ar promova un act pentru anularea OUG 114, „cea mai mare crimă la adresa ecomoniei românești.”