Sari la conținut

Mihai Fifor, apel la unitate în PSD: Împreună să trecem la treabă pentru reconstrucția partidului nostru

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, face un apel la unitate către social democrați, pe care îi îndeamnă să rămână uniți și să se sprijine reciproc în viitoarele alegeri. Acesta își dorește ca, după Congresul din 29 iunie, echipa PSD, „redutabilă și performantă, ca întotdeauna”, să înceapă reconstrucția partidului care trebuie să se întoarcă din nou către oameni.

Redăm declarațiile sale, postate pe Facebook:

Le mulțumesc tuturor colegilor care m-au sunat să îmi spună că mă susțin în competiția în care m-am înscris la Congres, respectiv cea pentru funcția de secretar general al partidului.

Congresul acesta nu trebuie să fie despre funcții. Congresul nostru trebuie să fie despre un PSD care redevine partidul deschis tuturor românilor, oriunde s-ar afla ei, un partid modern, competitiv, european, un partid născut dintre oameni și total dedicat lor.

Tocmai de aceea, fac un apel și la contracandidații mei, ca indiferent cine va câștiga, să rămânem uniți și să ne sprijinim reciproc în viitoarele încercări electorale.

Dacă voi câștiga această competiție onorantă, îi voi invita pe colegi ca, de a doua zi după Congres, să lăsăm orice orgolii deoparte și împreună, într-o echipă PSD redutabilă și performantă, ca întotdeauna, să trecem la treabă pentru reconstrucția partidului nostru.

Partidul are nevoie de fiecare membru al său, de fiecare militant, de simpatizanții săi, partidul are nevoie să se reîntoarcă la oamenii care ne-au acordat atâta încredere în 2016.

Susțin o competiție deschisă, onestă, în care toți candidații să pornească de la aceeași linie de start. Fie ca cel mai bun să câștige!

sursă foto: facebook.com/Mihai-Fifor-1653726584879481/

Categorii

ȘTIRI, POLITICE, PSD

Etichete