Sari la conținut

Marcel Ciolacu: România are nevoie de PSD și PNL

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre relația bună pe care o are cu prim-ministrul Nicolae Ciucă, susținând că cei doi mențin o bună relație de lucru, întâlnindu-se și consultându-se frecvent, până în punctul în care anumiți colegi de partid îi acuză de a lua decizii la un nivel izolat de organizațiile politice pe care le reprezintă.

Ciolacu a vorbit și despre situația din PNL, comparând perioada tumultoasă traversată de recent de liberali cu perioada dinaintea preluării conducerii PSD de către el.

Eu sper că perioada neagră din PNL se încheie, așa cum, de altfel, s-a întâmplat și la noi în PSD. Sper că s-a intrat într-o zonă de construcție și în PNL, a spus Ciolacu, adăugând că România are nevoie de cele două „partide mature”, PSD și PNL.

Eu vă spun că și după 2024 văd o largă coaliție între cele două partide, PSD și PNL. Nu am discutat încă, nu s-a luat o decizie, dar eu cred că împreună cu domnul Ciucă putem creiona un viitor și din 2024, într-o coaliție sau chiar o alianță, a declarat liderul PSD în cadrul unei emisiuni la Prima News.

*Foto: facebook.com/guv.ro

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura