Sari la conținut

Cristian Ghinea acuză „Sistemul” partide-media-servicii că susține creșterea AUR ca opoziție „de mucava”

„Sistemul” format din partide, media și servicii de informații că susține dezvoltarea AUR drept „opoziție de mucava” la actuala putere, afirmă Cristian Ghinea într-o postare Facebook. Potrivit acestuia, singura opoziție reală din România este USR – „amenințarea reală pentru Sistem” și „singurul modernizator” al României.

Jocul în 3
Sistemul cultivă, încurajează și umflă un pol fascist în România. Pentru că Sistemului îi convine un partid fascist, umflat artificial și cu lider vulnerabil, cu dosare de ce făcea când era mic printre blocuri.
Sistemul nu tolerează polul Liberal, singurul modernizator, care este USR – amenințarea reală pentru Sistem.
Ăștia trebuie asfixiați: prin tone de rahat pe TV-uri, prin extirpare de la guvernare, prin dosare plasate înainte de alegeri.
Fasciștii? Băieți buni, facem poze cu ei. Vor sa spargă o primărie? Dă-i dreaku de usr-iști, bagă Georgică!
Filmul ăsta a mai fost în România în interbelic. Până nu se vor trezi cu asasinate făcute de băieții aștia, blegii din Sistem nu se vor învăța.
AUR crește și face agenda nu pentru ca e ceva special cu ei, ci pentru că sunt ajutați și încurajați de Sistemul partide-media-servicii. Fix cum a fost Codreanu în anii 1920 și Vadim Tudor în anii 1990.
E un joc în trei:
– Sistemul (tot la guvernare acum)
– Polul fascist, opoziția de mucava.
– Polul liberal, singura opoziție.
E simplu