Sari la conținut

Lupta pentru șefia PNL, faza pe Servicii: Virgil Guran, susținător al lui Orban, acuză

În competiția dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban pentru preluarea șefiei PNL sunt implicate și serviciile de informații, afirmă Virgil Guran, liderul senatorilor liberali și susținător al lui Ludovic Orban la președinția liberalilor.

Există de regulă în România, din păcate, a existat un obicei să se mai implice și… hai să zicem anumiți oameni care dețin informații reale sau ireale, oameni care mai încearcă să forțeze nota. Cu alte cuvinte, după cum vedeți, mai apar în această perioadă președinți de organizații cărora li se scoate câte un dosar vechi-vechi sau chiar ceva nou și pueril deocamdată. Există această temere că se implică și anumite organisme care nu au ce căuta în această competiție politică, a declarat Guran la postul de radio RFI, care a răspuns, întrebat dacă declarațiile vizează serviciile de informații, că „este posibil la un moment dat și acest lucru, dar într-adevăr, trebuie probat”.

Potrivit liderului senatorilor PNL, oamenii cu personalitate din România sunt denigrați pentru a fi scoși din politică.

La noi, în România, din păcate, câte un om care are personalitate, care încearcă să facă ceva, i se găsește imediat ceva, ca să fie denigrat, chiar dacă se dovedește peste un anumit timp că nu este real, de multe ori îi întrerupe cariera politică sau chiar omul renunță, fiind efectiv scârbit de ceea ce se întâmplă, a declarat acesta.

*Sursă foto: facebook.com/ludovicorban.ro