Sari la conținut

Klaus Iohannis: Coaliţia lucrează în condiţii extrem de grele (…) Coaliţia şi Guvernul Cîţu fac faţă bine acestei perioade

Coaliția de guvernare lucrează în condiții „extrem de grele” în contextul în care pandemia de coronavirus a complicat toate procedurile, a declarat astăzi președintele Klaus Iohannis, potrivit căruia atât Coaliția, cât și Guvernul condus de Florin Cîțu fac față bine acestei perioade.

Coaliţia lucrează în condiţii extrem de grele. Nu am avut o astfel de criză pandemică de mai bine de 100 de ani şi trebuie să fim conştienţi de profunzimea acestei crize, care complică toate procedurile administrative. După părerea mea, Coaliţia şi Guvernul Cîţu fac faţă bine aceste perioade, au avut grijă ca economia României să nu se prăbuşească, au avut grijă să avem suficiente locuri în spitale pentru ca cei bolnavi să fie trataţi, au avut grijă să avem buget pentru anul acesta şi toate lucrurile acestea trebuie apreciate la justa lor valoare. În paralel, s-a reuşit să se lucreze pe PNRR, care va fi updatat, şi care, cu siguranţă, va aduce un plus semnificativ pe zona de investiţii şi reforme. Deci evaluarea mea, sub linie, este una pozitivă, a declarat astăzi președintele Klaus Iohannis.