Sari la conținut

Primarul Capitalei și-a lansat sloganul de campanie: FIREA Oamenilor

„FIREA Oamenilor” este sloganul lansat astăzi de Gabriela Firea pentru alegerile în care edilul susținut de PSD vrea să câștige un nou mandat la Capitală, propus în contrast cu ceea ce primarul identifică drept strategii politice care ignoră „esențialul”: oamenii.

În aceste zile se fac și se desfac alianțe politice electorale. De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni și negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esențialul! Esențialul îl reprezintă oamenii. Viață lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele și îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce așteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici și definitiv tuturor celor care mă întreabă: dumneavoastră cu cine va aliați, ca să câștigați? Mă aliez doar cu oamenii! (…), a scris Gabriela Firea pe pagina Facebook.

Aceasta adaugă faptul că de 30 de ani este aproape de oameni, apărând interesele lor din presă, votând în Senat legi „pentru oamenii normali, nu pentru privilegiați” și rezolvând probleme pentru oameni de la primărie.

S-au făcut multe, chiar dacă mai sunt încă multe de făcut. Într-un oraș nu se termină niciodată problemele. Important este să vrei și să poți să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot și vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni.
Partenerii mei sunt bucureștenii, nu politicienii de conjunctură. (…) Să fim împreună Alianța: Firea pentru oameni, a completat aceasta.

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura