Sari la conținut

„Izolarea nu înseamnă abandon” – PSD lansează o platformă online de ajutor pentru „părinții și bunicii noștri”

PSD a lansat astăzi alaturidetine.ro, o platformă online creată pentru a ajuta oamenii care au fost afectați de coronavirus, a anunțat astăzi liderul social-democrat, Marcel Ciolacu.

Practic, oricine are nevoie poate transmite online orice problemă, mesajul urmând să fie direcționat către parlamentari, primari, consilieri și voluntari. Apoi, „venim cu soluții pentru problema ta”, promit social-democrații.

Am lansat platforma alaturidetine.ro pentru a fi #alături de părinții și bunicii noștri, de persoanele aflate în nevoie, de toți cei care au avut de suferit din cauza epidemiei de coronavirus sau, pur și simplu, a celor care vor să vorbească cu cineva. Scrieți-ne și noi vă vom răspunde! Acolo unde Guvernul a eșuat, Partidul Social Democrat va fi prezent alături de voi ca să trecem cu bine peste momentele dificile! a scris Ciolacu pe Facebook.

Social-democrații invită sectorul de afaceri, mediul non-guvernamental și cetățenii să se alăture campaniei de ajutorare și să fie alături de „părinții și bunicii noștri, de persoanele aflate în nevoie, de toți cei care au avut de suferit din cauza epidemiei de coronavirus sau, pur și simplu, a celor care vor să vorbească cu cineva.”

Categorii

PSD

Etichete

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura