Sari la conținut

Fiul rătăcitor Mihai Tudose, reprimit în PSD cu brațele deschise

Fostul premier Mihai Tudose, plecat cu scandal mai întâi din PSD, apoi din ProRomânia, s-a reîntors la familia social democrată, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de către primarul din Brăila, Marian Viorel Dragomir.

MIHAI TUDOSE INTRĂ ÎN ECHIPĂ !!!
Cel mai bun PRIM MINISTRU, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD. Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența !!!, a transmis Dragomir.

Reamintim că Mihai Tudose și-a prezentat demisia din PSD, partid din care a făcut parte timp de 27 de ani, în luna ianuarie a anului trecut. La mai puțin de un an de la intrarea în ProRomânia însă, acesta a demisionat și din partidul lui Victor Ponta, după ce acesta din urmă l-a acuzat de un acord cu Ludovic Orban pentru numirea Guvernului PNL, ca și cu Claudiu Manda, pentru reîntoarcerea în rândul social democraților.