Sari la conținut

ALDE amenință PNL: Au primit votul nostru la învestire ca să guverneze și nu ca să introducă teme parazitare în societate

Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu a reacționat astăzi la declarațiile lui Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, care a afirmat ieri că până cel târziu în luna aprilie a anului viitor vor avea loc alegeri anticipate. Potrivit reprezentanților ALDE, declarațiile lui Rareș Bogdan creează „nervozitate în societate și îngrijorare în mediul de afaceri”.

Declarațiile prim-vicepreședintelui PNL cu privire la iminența alegerilor anticipate nu fac decât să creeze nervozitate în societate și îngrijorare în mediul de afaceri. (…) Asemenea declarații nu fac decât să determine companiile prezente în România să-și amâne investițiile și planurile de dezvoltare. Fiecare asemenea declarație nu face decât să alunge investitorii și să lipsească românii de noi locuri de muncă, arată ALDE într-o postare Facebook.

Este oficial, așadar: ALDE nu va susține alegerile anticipate, care, potrivit formațiunii politice, „va împinge România într-o perioadă de instabilitate politică din care românii nu au nimic de câștigat”.

ALDE nu intră în asemenea aventuri politice doar pentru ca un partid să-și mai mărească cu câteva procente zestrea electorală. Nu ne asociem unui asemenea plan care e clar că va împinge România într-o perioadă de instabilitate politică din care românii nu au nimic de câștigat. Dacă prim-vicepreședintele partidului de guvernământ vrea să compenseze lipsa de experiență prin acțiuni teribiliste și instaurare de haos, sperând că pescuitul în ape tulburi e o soluție, noi nu intrăm în asemenea joc, se arată în sursa citată.

Partidul reamintește amenințător liberalilor că votul de învestire a Guvernului a fost acordat „ca să guverneze și nu ca să introducă teme parazitare în societate.”

*Sursă foto: facebook.com/ALDERomania