Sari la conținut

Theodor Paleologu: Fiți ‘die hard’, ca Sfântul Pavel, cel mai genial antreprenor din istorie

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu nu încetează să surprindă prin spontaneitatea discursurilor, fie că se lansează în atacuri asupra competitorilor sau în argumentații.

De această dată, aflat la Școala de Vară a PMP de la Costinești, Theodor Paleologu i-a animat pe PMP-iști cu un speech războinic în vederea alegerilor care urmează, afirmând că aceștia nu trebuie să fie ‘chibiți’ care să vorbească dar să nu facă, nici ‘participanți’ care se mulțumesc doar să-și facă treaba, ci ‘die hard’, care „merg cu tine până în pânzele albe, mor cu tine de gât”.

Mai sunt cei ‘die hard’, care merg cu tine până în pânzele albe, mor cu tine de gât. Cauzele cu cei mai mulți ‘die hard’ au cele mai multe șanse. În trei secole, grupul ăla mic de prăpădiți (referire la adepții creștinismului timpuriu, n.r.) a ajuns ce-a ajuns. Sfântul Pavel a fost cel mai genial antreprenor din istorie. Pavel a identificat în acest grup de creștini un start-up care avea un potențial extraordinar și între timp a devenit cea mai tare corporație globală. Dar cum a câștigat creștinismul în primele secole? Că avea mulți ‘die hard’. Dacă sunteți implicați, atunci victoria va veni, a declarat Theodor Paleologu, precizând că PMP are un bulevard în fața sa care îl duce direct la Cotroceni, dat fiind că șansa acestuia stă în contracandidații Iohannis, Barna și Dăncilă.

Foto: facebook.com/TPaleologu