Sari la conținut

Dăncilă: Săptămâna viitoare venim în Parlament | Nu-mi este frică de o moțiune de cenzură

Săptămâna viitoare Guvernul Dăncilă va merge în Parlament pentru un nou vot de validare, fie în varianta restructurării Executivului, fie în varianta remanierii acestuia, a anunțat premierul Viorica Dăncilă la finalul ședinței CEx a Partidului Social Democrat.

Nu ne este teamă, vom merge în Parlamentul României, vom discuta cu partidele politice astfel încât să obținem votul de încredere. Subliniez faptul că ne dorim să avem votul de încredere al Parlamentului, dar, în cazul în care nu obținem acest vot de încredere, Guvernul nu cade, a declarat prim-ministrul, adăugând că nu se teme nici de o moțiune de cenzură.

Aceasta a precizat că social democrații nu au hotărât încă dacă merg pe varianta restructurării sau a remanierii guvernamentale, evitând să răspundă care sunt motivele amânării acestei decizii. Cu toate acestea, premierul a menționat faptul că, în cazul în care se va alege varianta restructurării, Guvernul va rămâne cu 19 ministere și prim-ministrul.

În perioada următoare vor începe negociereile cu toate partidele în vederea votului de săptămâna viitoare din Parlament. Mai puțin Pro România, a ținut premierul să precizeze.

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura