Sari la conținut

Ponta se ține de… poante: „Dacian Cioloș este prietenul lui Putin!”

Pare că președintele Pro România, Victor Ponta, nu se poate abține să nu se gândească la Dacian Cioloș! Într-un nou atac la liderul PLUS, Ponta afirmă că, întrucât Vladimir Putin a fost primit ca un prieten de către Emmanuel Macron, Dacian Cioloș poate fi considerat prieten al lui Putin pe fondul relației apropiate dintre președintele Franței și liderul partidului PLUS. Raționamentul nu se oprește aici însă, căci și Dan Barna, prieten al lui Cioloș, ar putea să fie considerat, la rândul său, prieten cu Putin, ne spune Ponta.

Redăm mai jos declarația sa, publicată pe pagina Facebook:

Vladimir Putin a fost primit ca un adevărat “prieten” de Emmanuel Macron.

Dar – se știe cum spun francezii: « Les amis de mes amis sont mes amis »/ adică Dacian Cioloș (care zice că e “prieten” cu Macron) este prietenul lui Putin! Și cum Cioloș este “prieten” și susținător al lui Dan Barna înseamnă că Barna e și el prieten cu Putin, nu?

Puteți să mă ajutați cu orice declarație a domnului Cioloș prin care își spune opinia despre întâlnirea Macron – Putin? Îl critică sau îl laudă pe Macron pentru această idee? A fost prezent și a turnat în pahare, sau măcar a așteptat în parcare cu “băieții” de la Security? A primit ordinele de la “Șeful” ce să facă mai departe în Parlamentul European să nu îl supere pe “Prietenul Vladimir”? Și în România?

Să fim realiști – ca orice bun și disciplinat francez Cioloș o sa pună rapid în practică toate deciziile luate de domnii Macron și Putin / și la Bruxelles și la București!

Măcar să dormim liniștiți – Emmanuel și Vladimir veghează pentru noi (prin omul lor Dacian)!