Sari la conținut

Ponta, atac la Fifor: „Nu încercați să vorbiți cu Ministrul de Interne – este foarte ocupat”

Victor Ponta este dezamăgit de ministrul interimar de Interne Mihai Fifor, pentru că acesta nu se ocupă suficient de minister, preferând să meargă în turneu electoral cu premierul Viorica Dăncilă. Liderul Pro România nu pierde ocazia să-i atace pe amândoi într-o postare Facebook:

Probleme mari cu traficul pe șosele? Cozi de km la toate vămile și punctele de trecere a frontierei? Violatori și criminali pe stradă? Nu răspunde nimeni la 112? Nu încercați să vorbiți despre aceste probleme cu Ministrul de Interne – este foarte ocupat!!! a scris Ponta.

Liderul Pro România precizează că, în mandatul său de premier, nu a acceptat niciodată să fie însoțit de ministrul de Interne.

Serios – când Mihai Fifor a venit în locul “Duamnei” Carmen Dan am spus că e o schimbare în bine și o să avem, în sfârșit, un Ministru la o instituție atât de importantă! Constat cu mare amărăciune ca Mihai preferă să fie bodyguard! Nu mă așteptam de la “Duamna” Veorica să își dea seama că locul lui este în altă parte – dar de la el mă așteptam ! Am greșit?