Sari la conținut

250.000 de oameni sunt așteptați mâine în Piața Victoriei

Un sfert de milion de persoane sunt așteptate la protestul care va avea loc mâine în Piața Victoriei din Capitală, a declarat organizatorul evenimentului, Tommy Tomescu, ce a precizat, de asemenea, că nu vor fi acceptate niciun fel de act de violență sau situație de risc, urmând să se instituie filtre pentru cei care vor avea acces în perimetru.

Ne aşteptăm la un număr de aproximativ un sfert de milion de români în Piaţa Victoriei, sâmbătă, pe 10 august. (…) Vom avea o tolernaţă zero faţă de orice fel de violenţă şi faţă de orice situaţie de risc de violenţă. Se vor institui filtre pentru cei care vor intra în perimetrul Pieţei Victoria, dorind să oferim un grad maxim de siguranţă pentru cei prezenţi. Nu se va intra cu obiecte contondente sau cu arme albe, a declarat acesta.

Piața Victoriei nu este singurul loc de protest mâine, potrivit Jandarmeriei, care a anunțat că o altă manifestație este programată pentru Piața Revoluției. Jandarmeria București a făcut un apel către participanți, pentru ca protestele să se desfășoare pașnic.

Facem apel la toţi participanţii la aceste adunări publice să manifeste (manifesteze, n.r.) paşnic, să respecte indicaţiile jandarmilor, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe forţele de ordine dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura