Sari la conținut

Nicușor Dan joacă tare: Arată că e cel mai bine clasat candidat al Opoziției pentru Primăria Capitalei

Fostul președinte al Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, a prezentat astăzi un sondaj care arată că el este cel mai bine clasat candidat al Opoziției pentru Primăria Capitalei. Cu 28 de procente, acesta stă mai bine decât Rareș Bogdan (22%), Vlad Voiculescu (12%) sau Robert Turcescu (4%).

Dacă bătălia pe Capitală s-ar da între Nicușor Dan și Gabriela Firea, acesta ar câștiga 41% dintre voturi – cu 10 puncte procentuale mai mult decât actualul edil al Bucureștiului.

Dan iese pe primul loc în topul preferințelor bucureștenilor și în cazul candidatului favorit la Primăria Capitalei din partea USR-PLUS: acesta ar primi 30% dintre voturi, cu mult peste Vlad Voiculescu (11%) sau Ana Ciceală și Roxana Wring, ambele din USR București.

Am o susţinere naturală la nivelul USR Bucureşti, dar nu a fost luată o decizie formală. USR -PLUS-PNL trebuie să aibă un candidat comun, pentru că Gabriela Firea are încă o intenţie de vot consistentă. Am avut nişte discuţii cu PNL, dar nu s-a luat nicio decizie, a declarat Nicușor Dan, precizând că, dacă nu va fi desemnat candidatul unic al Opoziției, va candida independent.

Foto: facebook.com/NicusorDan.ro