Sari la conținut

Dan Barna: Statul român a arătat că nu mai poate asigura cetățenilor siguranță

Există o incapacitate sistemică în România de a asigura siguranța cetățeanului, afirmă liderul USR, care o cheamă pe Viorica Dăncilă în fața Parlamentului pentru a da explicații și a-și asuma răspunderea pentru cazul tinerei răpite din Caracal.

După 30 de ani de investiții în sisteme pretins performante, după 30 de ani de împărțit posturi și sinecuri în instituții publice pentru partidele care au adus România aici, o fată care a apelat la serviciul pe care toți îl credeam funcțional în România și-a pierdut viața pentru că în acest sistem construit în 30 de ani de vechii politicieni nu mai există astăzi nici bun simț, nici empatie, nici competență, a scris acesta pe pagina Facebook.

Ceea ce s-a întâmplat e dovada falimentului sistemului politic din cauza căruia a fost pierdută o viață într-un mod absurd, adaugă el.

Cer premierului Viorica Dăncilă să își asume răspunderea și să vina în fața Parlamentului pentru a da explicații. Solicit de asemenea ca după necesara și asumata dezbaterea din CSAT, președintele Iohannis să anunțe deciziile și măsurile care vor fi luate în România.

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura