Sari la conținut

USR, foc și pară pe social democrați: PSD este aceeași clică

Uniunea Salvați România critică dur declarațiile premierului Viorica Dăncilă care a spus că #10August a fost o lovitură de stat. Sub tirul lor a intrat și noul ministru de Interne, Nicolae Moga, care a cerut, oarecum neinspirat, ca „niciun român să nu mai fie bătut de jandarmi dacă respectă legea”.

Să înțelegem din această declarație că jandarmii vor continua să bată oameni dacă li se pare că încalcă legea? întreabă retoric reprezentații USR.

Potrivit acestora, afirmațiile social democraților care au spus în repetate rânduri că au înțeles mesajul transmis de români la alegerile din 26 mai este o minciună:

PSD este aceeași clică de politicieni mânați exclusiv de interese personale și de grup, avizi să-și umple buzunarele din bani publici.

În ce privește afirmațiile premierului care a asemănat protestul Diasporei de anul trecut cu o lovitură de stat, menționând că nu știe dacă cei din Piața Victoriei care au reclamat „anumite lucruri” au dreptate pentru că era în concediu, USR consideră că liderul PSD a rămas în retorica lui Liviu Dragnea.

Declarațiile premierului Dăncilă dovedesc că NIMIC nu s-a schimbat în PSD! Plecarea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD și scorul slab obținut la europarlamentare nu au schimbat nimic pe fond în PSD, menționează USR într-o postare Facebook.