Sari la conținut

Tăriceanu cere demisia necondiționată și imediată a lui Iohannis. Imediat însemnând imediat!

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cere demisia imediată a președintelui Iohannis, după ce Curtea Constituțională a invalidat propunerea de includere în Constituție a interdicției amnistiei și grațierii pentru corupți.

E important de precizat că a existat unanimitate cu un scor de 8-0! Asta spune totul despre cât de constituțională a fost ințiativa dlui Klaus Werner Iohannis!

În opinia președintelui Senatului, decizia CCR nu poate rămâne fără urmări, dat fiind că denotă faptul că președintele Iohannis „a atras poporul într-o aventură nesăbuită, momindu-l să facă un joc împotriva democrației însăși” doar din dorința egoistă și meschină de a-și satisface interese politico-electorale.

Klaus Iohannis nici măcar nu a lăsat poporul să aleagă cum crede de cuviință, ci a cerut răspicat și neîncetat poporului să aleagă așa cum vrea președintele: cine nu e cu mine, e împotriva mea!

Tăriceanu cere demisia necondiționată și imediată a președintelui Iohannis, pentru grave tentative de abatere a României de la normele statului de drept universal.

Imediat însemnând imediat! – a încheiat acesta.