Sari la conținut

Raluca Turcan: Pensiile nu vor fi majorate nici în luna septembrie, semnalează ministrul Muncii

Deputatul PNL, Raluca Turcan, a criticat modul în care legea pensiilor va fi implementată, susținând că PSD-ALDE nu au soft pentru recalculare și nici personal suficient. Într-o postare pe o rețea de socializare, ea a declarat:

Când au vorbit de pensii majorate, PSD-ALDE nu s-au gândit niciun moment la pensionari, ci la voturi!
Acesta este adevărul! Au făcut atât de mult tam-tam cu noua lege a pensiilor încât, acum, după ce a fost promulgată, s-au trezit că nu au un soft de recalculare și nici personal suficient.

Declarațiile au fost făcute în urma promulgării Legii Pensiilor pe 8 iulie de către președintele Klaus Iohannis. Imediat ce actul normativ va fi publicat în Monitorul Oficial, casele de pensii vor trebui să demareze recalcularea tuturor pensiilor aflate în plată.

De asemenea, aceasta atrage atenția asupra faptului că ministrul Muncii dă semnale că pensiile nu vor fi majorate nici în luna septembrie și că “românii trebuie să știe că PSD-ALDE au tăiat în ultimii 2 ani din pensii de două ori, prin faptul că au întârziat majorarea punctului de pensie cu 6 luni în 2018 şi cu 9 luni în 2019”.

sursă foto: facebook.com/RalucaTurcan

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura