Sari la conținut

Șerban Nicolae tună după ce a pierdut conducerea grupului PSD din Senat: TUSEA ȘI JUNGHIUL

Decizia din CEx de a-l înlătura de la conducerea grupului PSD din Senat l-a supărat pe Șerban Nicolae: acesta a publicat azi un mesaj criptic, dar cu direcție clară, despre actuala conducere a PSD și despre cei care-i conduc pe aceștia.

Oamenii mici au doar satisfacții mărunte, a scris acesta, într-un mesaj intitulat „TUSEA ȘI JUNGHIUL”.

Și nu, nu mă refer la slugile „de execuție”, ci la stăpânii lor. Care-i țin pe 30 de arginți. La cursul valutar corect, bineînțeles.

Reamintim că Șerban Nicolae a fost unul dintre competitorii Vioricăi Dăncilă la președinția Partidului Social Democrat, pe care a pierdut-o cu doar 375 de voturi; mai mult, acesta s-a împotrivit susținerii pe care social democrații i-au acordat-o guvernatorului Băncii Naționale pentru obținerea unui nou mandat.

Astfel, și Codrin Ștefănescu a criticat ceea ce numește decapitarea lui Șerban Nicolae: „Ce au inteles azi colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR? Nimic. L-au ‘decapitat’ pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic…”, a scris acesta pe Facebook.

La rândul său, Liviu Pleșoianu (un alt competitor al lui Dăncilă la șefia PSD) îi acuză pe mai marii partidului că „mazilirea” lui Șerban Nicolae pentru că acesta nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isarescu pentru un nou mandat.

Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți…”, a afirmat acesta pe Facebook.

sursă foto: facebook.com/nicolae.nicolae.50