Sari la conținut

Ciucă: „Rocada va avea loc. De ce să ne fie teamă?”

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a confirmat că transferul puterii dintre PNL și PSD va avea loc conform planurilor coaliției PSD-PNL-UDMR. Potrivit acestora, anumite ministere vor trece de la PNL la PSD și invers, dar și funcția de prim-ministru, pe care o va prelua Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Rocada este în plan a se desfăşura, aşa cum ne-am asumat (…) De ce să ne fie teamă? Credeţi că pentru cineva anume contează un scaun, o funcţie? Nu. Contează să ne facem treaba, iar treaba trebuie făcută în aşa fel încât oamenii să simtă că muncim pentru ei. Şi, vizavi de toate celelalte aspecte care au apărut în presă, ele sunt parţial adevărate, pentru că fiecare livrează ceea ce crede şi îi convine că-i este bine. Dacă este să considere cineva că am servit cuiva anume, am servit cetăţenilor României şi României, nu vreunui partid anume, a declarat premierul.

Acesta a adăugat că anumiți miniștri din PNL nu vor face parte din Guvernul condus de Marcel Ciolacu. La rândul lui, Nicolae Ciucă a susținut că nu va prelua funcția de ministru al Apărării, ci că ar fi dispus să preia șefia Senatului.

*Foto: facebook.com/IonelNicolaeCiuca

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura