Sari la conținut

USR și Forța Dreptei depun moțiune simplă împotriva lui Lucian Bode | „Plagiatorul Bode nu ține ritmul”

USR și Forța Dreptei (FD) au anunțat depunerea unei moțiuni ce ar avea ca obiectiv demiterea ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Măsura a fost anunțată de Cristian Seidler (USR) și Antonel Tănase (FD).

Plagiatorul Bode nu ţine ritmul, nici cu bunul simţ nici cu nevoile românilor. USR, alături de Forţa Dreptei, depune moţiune ţintită împotriva încă ministrului şi încă doctorului Bode, pentru că noi considerăm că România merită să aibă un şef al poliţiştilor care să nu fie hoţ, a declarat deputatul USR Cristian Seidler.

Ministrul Lucian Bode trebuie să-și dea demisia. România nu va intra în Schengen atâta timp cât el va gira Afacerile Interne, acest minister important din această perspectivă a mobilității persoanelor și mărfurilor. De altfel, el nu este singurul vinovat. El, în urma scandalului achizițiilor BMW-urilor și al plagiatului s-a implicat foarte tare în acest dosar de intrare în Schengen, ca să-și spele, cumva, imaginea. Din păcate, nu a reuși și a tras România în jos, a completat Antonel Tănase (FD).