Sari la conținut

Zachmann, Prima TV: Rupe Dragnea PSD cu un nou partid? „În realitate, e muribund politic”

La ieșirea din închisoare după mai bine de doi ani de detenție, cariera politică a lui Liviu Dragnea este încheiată, susține jurnalistul Prima TV Sebastian Zachmann, potrivit căruia fostul lider social-democrat nu va mai avea niciun rol în PSD pe viitor.

Numele lui Liviu Dragnea e sinonim cu eșecul, adaugă acesta, precizând că orice eventuală încercare de rupere a partidului din partea sa se va încheia cu o înfrângere – la fel ca în cazul lui Victor Ponta, al lui Sebastian Ghiță sau al lui Mircea Geoană.

Rupe Dragnea PSD plănuind un nou partid politic? Asta au încercat, la timpul lor, Mircea Geoană, Sebastian Ghiță și Victor Ponta. Rezultatul: înfrângeri jenante, a scris acesta pe pagina Facebook.

PSD e un partid pragmatic, ai cărui membri se aliniază în spatele liderului aflat la putere, mai scrie jurnalistul, care consideră că lupta pentru putere în rândul social-democraților se va duce în următorii ani între Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Gabriela Firea.

PSD e un partid pragmatic, se aliniază în spatele liderului aflat la putere, nu trăiește din amintiri. (…) Ce influență să mai aibă Dragnea în PSD când nu mai controlează niciun parlamentar și nici măcar organizația de Teleorman?

*Foto: facebook.com/sebastianzachmann

Categorii

ȘTIRI, POLITICE, PSD

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura