Sari la conținut

Marcel Ciolacu vrea ca PSD să câștige toate alegerile în 2024

PSD se pregătește să câștige toate alegerile din 2024 (europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale), potrivit liderului social-democrat, Marcel Ciolacu, ce susține că vechea abordare a partidului, al cărui președinte intra automat în cursa pentru prezidențiale, se va schimba.

Vom declanșa alegeri interne pentru această competiție. Este posibil ca anumiți oameni din afara partidului, dar personalități totuși cunoscute, să poată să intre în această competiție internă a PSD. Acest lucru va duce ca în 2024 PSD să câștige toate alegerile, a declarat pentru Antena 3 Marcel Ciolacu.

Dintre personalitățile care se află în prezent în afara partidului, dar care ar putea intra în cursa pentru prezidențiale din partea PSD se vehiculează tot mai des numele lui Mircea Geoană, care a pierdut alegerile împotriva lui Traian Băsescu, în anul 2009.

Deși Marcel Ciolacu a declarat evaziv că nu au fost purtate până acum discuții cu Mircea Geoană despre o candidatură la prezidențiale, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, declarase într-o altă emisiune TV că actualul adjunct al secretarului general al NATO nu este o opțiune exclusă pentru PSD.