Sari la conținut

Liberalul Florin Roman acuză PSD că refuză să cumpere aparate de testare împotriva COVID-19

„Baronii roșii” refuză să cumpere aparate de testare pentru noul coronavirus, acuză liderul deputaților PNL, Florin Roman, care susține că social-democrații nu sunt în stare să rezolve problemele din județele lor, dar pretind că au soluții la nivel național.

Nu sunt în stare să rezolve problemele în județele roșii, dar vin și spun că au soluții la nivel național. În majoritatea județelor conduse de baronii roșii ai PSD, consiliile județene sau primăriile municipii reședință de județ nu au alocat fonduri destinate achiziționării de aparate de testare PCR. La Buzău, în fieful președintelui PSD, Marcel Ciolacu, CJ și primaria nu au alocat fonduri pentru achiziționarea unui aparat de testare. Situația se repeta în Teleorman, Vrancea, Neamț, Gorj sau Olt, unde consiliile județene conduse pe pesediști nu au asigurat suport financiar pentru aparate de testare, arată acesta.

Potrivit deputatului liberal, numărul cazurilor confirmate cu coronavirus este mic pentru că nu se testează.

Practic, baronii roșii și-au abandonat cetățenii județelor pe care le conduc. Mâna de ajutor a venit în fiefurile PSD, din partea guvernului liberal, care a finanțat prin Ministerul Sănătății achiziția de PCR-uri. Întrebarea legitimă care se pune este cum să credem o iotă din “soluțiile” liderilor naționali ai PSD, când ei nu sunt în stare să rezolve problema din curtea lor? O altă întrebare legitimă este de ce baronii roșii ai PSD nu au alocat bani pentru achiziția de PCR-uri, de ce nu fac teste în județe, adică exact ce trâmbițează ei seară de seară la tv? a adăugat Roman.