Sari la conținut

Victor Ponta, despre fostul premier desemnat Florin Cîțu: „Într-o țară normală, îl împușcau și pe el, și pe ai lui”

PNL este mai periculos decât coronavirusul – pentru retragerea lui Florin Cîțu din funcția de premier desemnat, acesta ar fi trebuit împușcat dat fiind că România este într-un război, afirmă liderul ProRomânia, Victor Ponta, care-i acuză pe liberali de dezertare:

România este într-un război, nu cu o putere străină, ci cu un virus extrem de periculos. În mod normal, într-o țară normală, îl împușcau și pe el, și pe ai lui. Din punctul meu de vedere, PNL-ul de astăzi este mai rău decât coronavirusul. Când toată lumea aștepta soluții la criza coronavirusului, soluții la granițe, liberalii au dezertat. N-ați mai văzut așa ceva vreodată și nici nu o să mai vedeți.

Acum 2 săptămâni când l-am propus pe Raed Arafat să fie premier, a râs lumea de mine. Astăzi, singurul care mai conduce ceva în România este Raed Arafat, că în rest cu cine să vorbești, cu dezertorii Cîțu și Orban? Nu ai cu cine, a afirmat Victor Ponta.

Anterior, acesta afirmase într-un post Facebook că, „în timpul celei mai mari crize din ultimii 50 de ani, avem la putere cei mai iresponsabili politicieni!”

Descoperă mai multe la Politice.net

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura