Sari la conținut

Nicușor Dan, susținut de PNL la Primăria Capitalei: „Un gest de mare responsabilitate politică”

Nicușor Dan, propunerea USR pentru Primăria Capitalei, a primit astăzi și susținerea liberalilor – un gest pe care acesta îl descrie ca fiind „de mare responsabilitate politică”. Potrivit acestuia, posibilitatea unui candidat comun al Opoziției împotriva actualului Primar, Gabriela Firea, este tot mai aproape de realitate:

Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție (…) Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată, a declarat astăzi Nicușor Dan.

Potrivit acestuia, București are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat, „motorul dezvoltării”, va găsi în el un partener de bază.

Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal. Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice. Vom ajuta financiar și logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative și cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferințe care să pună Bucureștiul pe harta globală de business, a adăugat Nicușor Dan.

*Foto: facebook.com/NicusorDan.ro