Sari la conținut

Victor Ponta amenință Guvernul Orban cu moțiune de cenzură

Liderul ProRomânia, Victor Ponta, a afirmat astăzi că partidul său va iniția o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, dacă acesta va adopta proiectul „ucigaș” de modificare a legii sănătății prin care se liberalizează accesul spitalelor și clinicilor private la fondurile pentru programele naționale de sănătate.

Iată un adevarat motiv pentru moțiunea de cenzură / și vom iniția noi Moțiunea, sper alături de PSD și de alți parlamentari încă “nevânduți” dacă este adoptat acest proiect ucigaș pentru cea mai mare parte dintre români (cei fără “bani”, cei lăsați în urmă, cei ignorați și batjocoriți de “caramitrii și voiculeștii” care visează la “Legea Junglei” și la miliarde de euro dați de români marilor companii externe care le finanțează lor campaniile pentru funcții publice)! a scris Victor Ponta pe pagina Facebook.

Potrivit acestuia, nu este prima dată când se încearcă, de către mai-marii statului român, privatizarea sistemului de Sănătate:

În Ianuarie 2012 a început Băsescu proiectul prin care să ne vindem “Sănătatea” unor stăpâni bogați din afară – dar a fost oprit de Raed Arafat, de oamenii care au protestat în stradă și de USL în Parlament !

În 2016 a fost adus Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății care să reia această vânzare ticaloasă a intereselor românilor – a fost oprit prin votul oamenilor din Decembrie 2016!

Acum PNL și PLUS pornesc din nou pe același drum (probabil mânați din urmă de cei care le plătesc campaniile de 4 ani și tot le cer “prețul”)! a adăugat acesta.

Victor Ponta a anunțat că ProRomânia va începe să strângă toate forțele politice „încă dedicate intereselor României” pentru a opri „vânzarea dreptului fundamental la Sănătate”.