Sari la conținut

Alina Gorghiu vrea #fărăPSDlaguvernare

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat că partidul din care face parte a inițiat și va depune curând moțiunea de cenzură și face apel la colegii de Opoziție să o voteze.

Obligația pe care o are PNL este să discute cu toate partidele de Opoziție pentru susținerea moțiunii. Am inițiat-o, am avut discuții cu toate partidele de Opoziție, USR, PMP, UDMR, minorități, ALDE, Pro România. Nu mă interesează jocurile politice sau cele de imagine, pe care le fac unii și alții, suntem în Opoziție toți, trebuie să votăm moțiunea de cenzură, a declarat aceasta.

Gorghiu a precizat că ”miza esențială în acest moment este să dăm jos un Guvern care a generat o criză guvernamentală și o criză politică”, fiind încrezătoare în ce privește succesul moțiunii.

Sunt optimistă privitor la succesul moțiunii de cenzură. Se va depune cât de curând posibil, pentru că textul deja a fost redactat, urmează să fie finalizate observațiile și integrate în textul inițial, din partea tuturor formațiunilor care și-au exprimat deja dorința de a o susține. Cred că este o problemă de zile până la care vom dezbate această moțiune în plenul reunit, a adăugat Gorghiu.