Sari la conținut

Frustrări în PSD după plecarea ALDE de la guvernare. Viorica Dăncilă atacă

La scurt timp după ședința în care miniștrii ALDE și-au depus demisia (3 din 4), Viorica Dăncilă și-a atacat ex-partenerii de guvernare spunând că, cine nu are curaj să își asume guvernarea, n-ar trebui să aibă nici curajul de a mai cere voturi. Premierul a adăugat că guvernul își va face treaba în continuare, iar PSD va asigura o guvernare competentă până la capăt.

Să nu aibă nimeni vreo urmă de îndoială. Noi nu ne jucăm și nu facem un du-te-vino cu guvernul și cu stabilitatea țării, în funcție de cum ne convine electoral. Principala mea preocupare este buna funcționare a instituțiilor statului, care înseamnă stabilitate și echilibru în societate, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Aceasta a mulțumit Ramonei Mănescu, singurul ministru ALDE care a refuzat să-și dea astăzi demisia, pentru asumare și maturitate.

Cu o nouă echipă guvernamentală, vom merge înainte pentru a ne îndeplini promisiunile. Cine nu are curaj să își asume guvernarea, n-ar trebui să aibă nici curajul de a veni și a mai cere voturi vreodată. Sunt multe de făcut și noi vom rămâne aici, să le facem. Celorlalți le dorim succes în campanie. Eu rămân în continuare alături de români, pentru că oamenii merită lideri maturi și responsabili, a încheiat Dăncilă.