Sari la conținut

USR: PSD continuă devalizarea economiei românești

PSD continuă, cu ajutorul aliaților de la ALDE, devalizarea economiei românești, afirmă Uniunea Salvați România, care critică dur amnistia fiscală adoptată ieri de Guvern. Aceasta este, spun ei, o nouă ștergere a datoriilor făcute de companiile de stat prin contracte cu „băieții deștepți” și prin acordarea de salarii fabuloase angajaților.

Companiile de stat, îngropate în datorii ca urmare a căpușării îndelungate și a conducerii subordonate politic, își văd șterse iar datoriile, doar pentru a putea face altele noi. Schema e simplă. Se fură din companiile de stat cât se poate. Ele acumulează datorii, mai ales la bugetul de stat. După care PSD șterge datoriile. Chiar este nevoie să fie șterse datoriilor companiilor de stat care au pierderi imense din cauza contractelor cu „băieții deștepți” și a salariilor fabuloase pe care le plătesc angajaților? se arată într-o postare pe pagina Facebook a formațiunii politice.

Mai mult, afirmă reprezentanții USR, firmele rău-platnice sunt recompensate de Guvern prin această măsură, în timă ce firmele corecte sunt nu doar discriminate, ci pedepsite de guvernarea PSD-ALDE.

Similar, firmele clientelei de partid care nu și-au plătit datoriile către buget sunt, într-un fel recompensate, de Guvern, în timp ce firmele bun-platnice sunt discriminate, chiar pedepsite în guvernarea PSD-ALDE.

Foto: facebook.com/USRNational